Gratis offerte op maat
Hoogkwalitatief materiaal
Onafhankelijk expertEcostreamz: Ontzorging van A tot Z


Bij Ecostreamz kan u terecht voor al uw energiezuinige vraagstukken en oplossingen.
Daarbij staan wij u met raad en daad bij tijdens uw zoektocht naar de juiste oplossing voor thuis of uw bedrijf. Of het nu gaat om onafhankelijk advies, een snelle en vakkundige installatie of periodiek onderhoud, u bent bij ons steeds in veilige handen.


Onze experts maken vooraf alle tijd vrij om aandachtig naar u te luisteren zodat ze een duidelijk beeld krijgen van uw noden en behoeften.
Tegelijkertijd denken ze graag mee vooruit zodat de gekozen oplossing ook op lange termijn de beste resultaten kan garanderen.

Op die manier start elk project met een onderbouwd en doordacht advies dat perfect aansluit bij uw mogelijkheden, wensen en budget.
Dit advies vertaalt zich dan in een gedetailleerde offerte waarin we de juiste oplossing voor u haarfijn toelichten.


Na akkoord plannen we samen met u de installatie in. Deze bereiden we tot in de puntjes voor zodat u als klant op beide oren kan slapen.
Voor de installatie plannen we nog een finaal bezoek bij u in om alle technische details samen te overlopen.

Daardoor kan de eigenlijke installatie vlot verlopen en is uw aanwezigheid tijdens de installatie zelfs niet vereist.
Onze technische specialiseten laten nadien alles kraaknet achter en verschaffen u de nodige uitleg zodat uw investering meteen kan renderen.


Bij Ecostreamz is klant koning. Dit zijn geen holle woorden, maar brengen we elke dag in praktijk. We helpen u helemaal vertrouwd raken met de werking van de installatie.
Waar nodig, tonen we u ook het juiste gebruik van alle apps waarmee u uw apparaten kan bedienen.

Ook bij de indiening van attesten en aanvragen voor overheidspremies kan u op ons rekenen.
We maken u wegwijs in de administratieve procedures voor die verschillende premies.
Achteraf blijven we steeds beschikbaar omdat een goede nazorg even belangrijk is als de installatie zelf.


Periodiek onderhoud is noodzakelijk om een optimale levensduur en rendementsbehoud te garanderen. Daarom nemen wij u desgewenst de zorg hiervoor uit handen. Wij volgen via ons geautomatiseerd systeem op wanneer het onderhoud dient te gebeuren en contacteren u in dat geval voldoende op voorhand.

Of kies voor een volledige ontzorging waarbij u kan steeds kan terugvallen op een onderhoudscontract of een SLA-agreement.
Zo kunnen we uw hele installatie zelfs op afstand monitoren.