Gratis offerte op maat
Hoogkwalitatief materiaal
Onafhankelijk expert


Op zoek voor welke premies U in aanmerking komt?


Wie investeert in energiezuinige oplossingen, houdt rekening met de terugverdientijd.
Niet alleen de overheid geeft de milieubewuste burger hierbij een zetje in de rug met verschillende premies en tegemoetkomingen.
Ook Ecostreamz doet zijn duit in het zakje.


U kan bij zowel de gemeentelijke als de gewestelijke overheden terecht voor premies voor o.a. warmtepompen, condensatieketels en zonnepanelen .
Helaas zijn er zoveel complexe procedures en regels dat het al gauw een labyrint lijkt waarin je hopeloos kan verstrikt in raken.

Ecostreamz staat echter garant voor een totale ontzorging en we maken u dan ook graag wegwijs in het immense doolhof van formulieren en attesten. We ondersteunen u vakkundig met documentatie en advies bij uw premieaanvraag.Bovendien zijn we ook Rescert gecertificeerd.

We kunnen dus met andere woorden zelf de keuringen uitvoeren waardoor we u ook keuringsverslagen kunnen bezorgen voor uw premieaanvragen.Wil je graag ondersteuning bij de premieaanvragen

Contacteer ons dan zo snel mogelijk.Doe nog meer voordeel met ons uniek klantenprogramma


Wij streven hartstochtelijk naar een win-win situatie met elke klant.
Daarom kan u beroep doen op ons slim klantenprogramma en genieten van allerlei bijkomende voordelen.

Als nieuwe en bestaande klant ziet u uw vertrouwen beloond met allerlei exclusieve kortingen, waardoor u uw investering nog sneller kan terugverdienen.Daarom hebben we een uniek klantenprogramma met talrijke voordelen:  • Uw vertrouwen als nieuwe klant belonen we graag met een mooie beloning op de totaalfactuur.
  • Als u ons meer zichtbaarheid bezorgt d.m.v. een publiciteitsbord in uw tuin krijgt u daarbovenop nog eens 3% extra korting op de totaalfactuur.
  • Als u ons helpt groeien door nieuwe klanten door te verwijzen, krijgt u vanaf een bepaald bedrag van ons een cadeaubon van winkel naar keuze.Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties.

Success! You've been added to our email list.
Rescert Certificaat

CONTACTEER ONS
VOLG ONS